"Щедрий вечір, добрий вечір"

2017-01-19

/Files/images/19 01 17 1.JPG

Рік іще один Господь подарував

Прожити в мирі, злагоді й здоров'ї,

Від зла й біди нас оберігав,

І зігрівав безмежною любов'ю.

Продовжуючи святкування циклу зимових свят, педагоги та діти старшої групи "Барвінок" ДНЗ “Ромашка” запросили батьків, членів колективу, дітей середньої групи на заключне святкування циклу Різдвяних свят "Та й прийшли до нас три празники в гості" до святково прикрашеної зали..

Музична зала перетворилась на затишну домашнюю оселю з різдвяним столом з національними стравами та яскраво прибранною ялинкою. Господиня радо зустріла і привітала дітей та батьків, нагадала їм традиції святкування свята Різдва в Україні.

У виконанні дітей прозвучали зимові пісні, колядки та щедрівки. Діти з захопленням грали в українські народні ігри. А потім завітали колядники з побажаннями щастя та здоров’я, миру та добробуту всім у цьому році.

Кульмінацією цього свята став прихід святкового вертепу з різдвяною зіркою, які прославляли свято, господарів та веселили всіх присутніх.

Проведення цього свята є щорічною традицією дошкільного закладу і має на меті ознайомлення дітей з народними святкуваннями, об’єднання педагогічного, дитячого та батьківського колективів, прищеплення любові до рідноїкраїни, її звичаїв та традицій, які сягають у глибоку давнину, є стійким елементом української історії і культури. Тому все довкілля, все те, що нас оточує – це наслідок минулих подій, а в тому що відбувається зараз і народжується наше майбутнє.

/Files/images/19 01 17 2.JPG/Files/images/19 01 17 3.JPG/Files/images/19 01 17 4.JPG/Files/images/19 01 17 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 63