Шевченківські дні в ДНЗ «Ромашка»

2017-03-09

/Files/images/тарас 3.JPG

В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка.

Весь свій могутній талант він присвятив служінню народові. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря.

У 2017 році відзначається 203 - річниця від дня народження поета.

Тому, з метою популяризації його творчої спадщини, активізації патріотичного виховання, пов'язаного з іменем видатного митця, протягом березня у дошкільному навчальному закладі проходили різноманітні заходи: бесіди, заняття, малювання за творами Т.Г.Шевченка, літературні вікторини з ілюстрацій до творів великого поета та художника.

Мета заходів – донести до дошкільнят красу і багатство української мови, розвивати мовленнєві здібності дітей, виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси і необхідності для нашого життя. Традиційним для педагогів та дітей закладу є покладання квітів до погруддя поета.

Так і цього року, 9 березня, діти старшої групи «Барвінок» були присутні на урочистому зібранні в місті «Шевченкове слово вічно живе», слухали, як звучали твори Т. Шевченка у виконанні школярів та творчого колективу кобзарів, вшанували пам'ять поета покладанням квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка.

/Files/images/тарас 1.JPG/Files/images/тарас 2.JPG/Files/images/тарас 3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 48