День народження святкують малюки.

2017-03-03

/Files/images/23 03 17 7.JPG

День народження - це щасливий час у житті кожного з нас. Але особливо важливий цей день для дитини. Для малечі це – свято добрих слів, чудових подарунків і щасливих спогадів. У цей день навколо іменинника відбуваються справжні чудеса, збуваються його мрії та бажання.

У ці перші весняні дні в нашому садочку ми відмічамо день народження діток, які народилися в взимку. І це свято сьогодні зігріте посмішками, щирими привітаннями та гарними подарунками. У садочку панує атмосфера любові, позитивних емоцій, радості та веселощів.

Діти із задоволенням полинули в казковий світ чарівного лісу. До них завітала Білосніжка з своїми друзями звірятами та птахами. Вихователь Клименко І. С. та музичний керівник Бородата О. В. створили такі умови, які надали можливість кожній дитині проявити себе в пісні, таночку, музично-ритмічній грі, у виконанні ролей в грі – драматизації «Теремок», у веденні гри «Коровай». Родзинкою свята стало вручення іменинникам подарунків.

Метою такого заходу є сприяння встановлення дружніх стосунків між дітьми,пробудження у дітей почуття любові, взаємоповаги, намагання зробити щось приємне один одному, жити в мирі та злагоді, забезпечити гарний святковий настрій.

/Files/images/23 03 17 3.JPG/Files/images/23 03 17 4.JPG/Files/images/23 03 17 6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 61