День знань в дитячому садку "Ромашка"

2017-09-04

/Files/images/01 09 2017 аа.jpg

1 вересня традиційно вважається Днем знань. На календарі цей день не позначається червоним кольором, але це велике свято, свято, що стукає в кожні двері. Воно справжнє, всенародне, сповнене мудрості, доброти і людяності. В ДНЗ «Ромашка» відбувся урочистий захід «Казка в гості завітала», який присвячений Дню знань.

Дітей, батьків, колектив працівників привітала завідувач ДНЗ «Ромашка» Галина Борисівна Кудренко.

Творчий колектив педагогів, в складі музичного керівника Бородатої О. В., вихователів Мігович Л. Г., Заєць О. В., Лєпшеєвої Л. П., Клименко І. С., Бойко Т. А., організував захід, під час якого діти поринули в світ казки, зустрівшись з героями казок – дідусем, бабусею та їх внучкою Машею, Бабусею Ягусею, а також з героями вистави «Колобок іде до школи». Затишно, комфортно та весело було всім - і дорослим, і малим.

Вітаємо всіх працівників дошкільного навчального закладу, дітей та батьків з Днем знань, з початком нового навчального року. Нехай нашим дітям знання даються легко, друзів буде багато, життя у дошкільному закладі буде наповненим, цікавим та веселим.

Найщиріші слова подяки – педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам у новому навчальному році!

/Files/images/01 09 2017 1а.jpg/Files/images/01 09 2017 2а.jpg/Files/images/01 09 2017 7.JPG/Files/images/01 09 2017 6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 48