День захисника Вітчизни

2017-10-13

/Files/images/13 10 17 1а.jpg

В дошкільному закладі «Ромашка» було проведено музично-спортивну розвагу під назвою «Майбутні захисники України».

На початку заходу і дорослі, і діти в урочистій обстановці заспівали Гімн України. Прозвучали щирі вітання зі святом від завідувача ДНЗ Кудренко Г. Б., ведучої тематичною розвагою Бойко Т. А., музичного керівника Бородатої О. В. Активними учасниками розваги стали батьки-козаки Юрко (Шманенко Юрій Васильович) та Славко (Скляр Вячеслав Андрійович). Метою даного заходу було показати маленьким козачатам, яким повинен бути справжній чоловік, підкреслити його важливі риси характеру та спритність, волю, силу та мужність. Поруч з представниками найсильнішої половини людства були і маленькі козачки, які вміло допомагали хлопчикам долати труднощі, виконували роль медичних сестер, а також танцювали та співали для козаків.

Скільки натхнення та почуттів вклали діти та вихователі в це прекрасне свято. Кожним своїм віршиком діти підкреслювали, що вони маленька частина нашої рідної землі, славетного козацького краю.

Діти побажали татусям та дідусям міцного здоров'я, життя без тривог, матеріального благополуччя, світлих та щирих почуттів, добрих вірних друзів і чистого мирного неба над нашою матінкою Україною.

/Files/images/13 10 17 2.JPG/Files/images/13 10 17 4а.jpg/Files/images/13 10 17 3а.jpg/Files/images/13 10 17 6а.jpg/Files/images/13 10 17 5а.jpg/Files/images/13 10 17 1а.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 46