Дитина має бути здоровою

2017-11-02

/Files/images/02 11 17 1.JPG

Питанню створення умов для зміцнення здоров’я дошкільнят в ДНЗ надається велика увага. Щоб педагогічний процес спрацьовував на належному рівні, а співпраця всіх членів колективу була дієвою та результативною в закладі проводяться психолого-медико-педагогічні наради.

На засіданні, що відбулося 2 листопада 2017року, головним питанням були найактуальніші, що спрямовують оздоровчо-профілактичний та виховний процес в закладі. Завідувач ДНЗ Кудренко Г. Б. спрямувала свій виступ на розкриття теми «На варті здоров’я дітей», лікар-педіатр Кузнєцова К. І. надала інформацію поглибленого моніторингу стану здоров’я дітей, вихователь-методист Кириченко Г. І. надала рекомендації та проаналізувала дотримання медико-педагогічних вимог щодо забезпечення рухового режиму в осінньо-зимовий період, практичний психолог Чернявська О.Є. активізувала питання психічного здоров’я малят, інструктор з фізичного виховання та ЛФК Наглянець В.О. ознайомила присутніх з результатами обстеження опорно-рухового апарату дітей та проаналізувала результати роботи по лікувальній гімнастиці.

На нараді була присутня директор районного центру практичної психології Герасімюк Т. В., яка інформувала присутніх про роботу психологічної служби, про важливість співпраці психолога, вихователя з родинами вихованців, позитивно оцінивши напрямок та зміст роботи колективу по зміцненню фізичного, психічного, соціального та духовного здоров’я дошкільнят.

/Files/images/нарада 2 листопада.JPG/Files/images/02 11 17 1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 56