Осінній ярмарок

2017-11-09

/Files/images/осінь 2017 1.JPG

Навчати дітей шанувати рідну мову, не цуратися свого роду, краю, любити українські пісні, знати звичаї та обряди предків, не втрачати, а зберігати обереги, як духовні символи українського народу - таке є основне завдання педагогів дошкільного закладу. Тож 9 листопада в старшій групі «Дзвіночок» проведено осіннє свято - осінній ярмарок.

З давніх-давен в Україні пора збирання урожаю закінчується яскравими, багатими ярмарками. Землероби, народні умільці, крамарі виставляли і продавали кращі свої набутки. І чого тут тільки не було… Одні їхали щоб продати, інші щоб купувати і обов’язково на ярмарку лунають українські пісні, танці, проводяться народні ігри. Свято було веселим, змістовним, дуже величавим. На ярмарку були представлені всі дари осені. Справжнє свято відбулося в душі кожного маленького і дорослого. Діти раділи сонечку, жовтому листячку, творінням природи. З захватом діти продавали та купували, були справжніми продавцями осіннього ярмарку.

На доброму ярмарку всі побували, одні продавали, інші купували, співали, сміялись та ще й танцювали.

Організатори та ведучі свята - вихователь Клименко І. С., музичний керівник Бородата О. В., хореограф Івлієва Л. М. при допомозі батьківської громади створили святкову атмосферу радості, позитива та емоцій, сприяли розвитку кожного нашого вихованця, кожної родини.

Нашому роду нема переводу,

Хай пісня єднає коріння святі.

Дай, боже, нам віру і вічного миру

На довгії роки, на вічні віки.

/Files/images/осінь 2017 2.JPG/Files/images/осінь 2017 3.JPG/Files/images/осінь 2017 4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 54