• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «У дитини є жага гри, і потрібно її задовольняти. Необхідно не тільки дати їй час пограти, а й заповнити цією грою все життя дитини. Все її життя – це гра.»

«У дитини є жага гри, і потрібно її задовольняти. Необхідно не тільки дати їй час пограти, а й заповнити цією грою все життя дитини. Все її життя – це гра.»

2017-12-06

/Files/images/29 11 17 1 вера.JPG

Гра - самоцінна діяльність дошкільника, що забезпечує йому відчуття волі, підвласності речей, дій, стосунків, що дозволяє якнайповніше реалізувати «тут» і «тепер», досягти стану повного емоційного комфорту. Стати причетним до дитячого суспільства, побудованого на вільному спілкуванні рівних.

В середній групі «Незабудка» вихователем Коротинською Вірою Антонівною організована сюжетно-рольова гра «Сім’я», метою якої було домогтись закріпити уявлення дітей про сім’ю, про обов’язки членів сім’ї, розвивати інтерес до гри, вчити дітей розподіляти ролі і діяти відповідно до прийнятої для себе ролі, розвивати сюжет. А також спонукати дітей до творчого відтворення в грі побуту родини. Вчити діяти в уявних ситуаціях, використовувати різні предмет замінники, виховувати любов і повагу до членів родини.

/Files/images/29 11 17 1 вера.JPG/Files/images/29 11 17 3 вера.JPG/Files/images/29 11 17 2 вера.JPG/Files/images/29 11 17 4 вера.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 23