• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Восьме березня настало - свято наших рідних мам»

«Восьме березня настало - свято наших рідних мам»

2018-03-06

/Files/images/березень 2018 7.jpg

«Восьме березня настало - свято наших рідних мам», під таким гаслом пройшло свято в ДНЗ «Ромашка»

Дитинство – єдина країна, якій не страшна ні фінансова криза, ні бурі, ні грози, ні інші біди…, якщо поруч – мама.

Хто як не рідна мати є найголовнішою і найближчою людиною в житті кожної людини. Вони дарують нам життя, піклуються про нас, наставляють по життю.

Березень - перший місяць вес­ни. Навесні народжується все пре­красне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У березні ми відзначаємо свято на­ших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Дзвінкі краплин­ки, перші квіти, зігріті першими со­нячними променями - це весна. Ра­зом із нею настає на нашій планеті Міжнародний жіночий день це свято найкрасивішої, найелегантні­шої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. Од­ним словом - свято жінок! Мама - перше слово, яке з радісною усмішкою вимовляє дитина. Матір у всі віки шанували, любили…

Разом із приходом весни в дошкільний навчальний заклад «Ромашка» завітали святкові ранки 8 Березня. Свята проводились у музичному залі, який яскраво оформлений, відповідно до тематики свят та пори року. Всіх жінок, мам, бабусь, сестричок, дівчаток привітали джентльмени і як справжні чоловіки, хлопчики зізналися в теплих почуттях усім жінкам. Розмірковуючи, який найкращий подарунок зробити мамам, дійшли до висновку, що найкращим подарунком для любих мам будуть їхня любов та палаючі серця.

Гостями всіх свят були Весна, Сонечко, пташечки, курчатка, квіточки. А ще були пісні, веселі і ліричні, про весну, про мам, про бабусь. Не залишилися осторонь і дорослі. Найрідніші матусі та бабусі кружляли разом з дітьми у веселих таночках. А під час проведення ігор з дітьми проявили високий артистизм, винахідливість та спритність. За веселими таночками, піснями, сценками, віршами іграми час сплинув непомітно, тож на прощання – подарунки від дітей зроблені власними руками.

Усі гості та учасники свята залишилися задоволеними, мами та бабусі тримали в руках подарунки, в душі несли дитячу любов та тепло, а на вустах – щасливу посмішку.

/Files/images/березень 2018 1.jpg/Files/images/березень 2018 2.jpg/Files/images/березень 2018 3.jpg/Files/images/березень 2018 4.jpg/Files/images/березень 2018 5.jpg/Files/images/березень 2018 6.jpg/Files/images/березень 2018 7.jpg/Files/images/березень 2018 8.jpg/Files/images/березень 2018 9.jpg/Files/images/березень 2018 11.jpg/Files/images/березень 2018 10.jpg/Files/images/березень 2018 12.jpg/Files/images/березень 2018 13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 82