Пізнаємо світ книги

2018-04-02

/Files/images/бібліотека 2018 1.jpg

Щорічно 2 квітня відзначається Міжнародний день дитячої книги – свято, встановлене за рішенням профільної Міжнародної ради з питань дитячої книги. Датою для святкування Міжнародного дня дитячої книги був обраний день народження Ганса Християна Андерсена, який став одним з найулюбленіших казкарем дітей багатьох поколінь.

Її Величність книга… Одне з найдивовижніших чудес світу, створених людиною, яка впродовж багатьох століть захоплює, дивує, навчає свого творця. Людина створила такі надзвичайні види мистецтва як музика, живопис. Але тільки книга виражає людину повністю: від найменших і найтонших душевних порухів до її всесвітніх діянь.

Книга занурює нас у фантастичний світ захоплюючих пригод та чарівних подій. Найцікавіше та найтаємничіше родом з дитячих книжечок.

Тож вихованці середніх груп «Барвінок», «Незабудка» та старшої групи «Дзвіночок» нашого дитячого садочка з радістю відвідали дитячу бібліотеку,де на них чекали бібліотекарі та звичайно найцікавіші розповіді про світ книжок. Дітям було дуже цікаво побачити таку кількість книжок та дізнатись про їх життя. Діти активно включились в бесіду про знайомі книжки, про відомих письменників,про бережне відношення до книжок , про значення книжки в житті людини. Бібліотекарі запросили дітей разом з батьками приходити до бібліотеки, знайомитись з різними творами та пізнавати світ завдяки книжці.

/Files/images/бібліотека 2018 2.jpg/Files/images/бібліотека 2018 3.jpg/Files/images/бібліотека 2018 4.jpg/Files/images/бібліотека 2018 5.jpg/Files/images/бібліотека 2018 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 74