Тиждень психології

2018-04-20

/Files/images/Тиждень психології 11.jpg

Зовсім недавно з 16 по 20 квітня у нас пройшов цікавий і захоплюючий п’ятиденний захід «Тиждень психології». Сформувати загальний настрій оптимістичної тональності, настрій на «психологічну хвилю», стимулювання інтересу до психологічних знань в роботі психолога у батьків та співробітників ДНЗ, створення сприятливого психологічного клімату. Ось деякі завдання, які ставилися мною, як педагогом - психологом при складанні даного проекту. «Тиждень психології» проводилася вперше, в нашому дитячому садку.

Весь колектив дитячого саду був залучений у цей марафон. Звичайно, йшла підготовча робота: вже за кілька днів було підготовлено і вивішено оголошення для батьків.

/Files/images/тиждень психології 1.JPG/Files/images/тиждень психології 2.JPG/Files/images/тиждень психології 3.JPG/Files/images/тиждень психології 4.JPG/Files/images/тиждень психології 5.JPG/Files/images/тиждень психології 6.JPG/Files/images/тиждень психології 7.JPG/Files/images/тиждень психології 8.JPG/Files/images/тиждень психології 9.JPG/Files/images/тиждень психології 10.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 203