• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святкуємо день весняного іменинника.

Святкуємо день весняного іменинника.

2018-05-31

/Files/images/31 05 2018 5.jpg

Найщасливіша пора для кожного - дитинство. Адже це світ сонця, світла, тепла та добра. Біля кожної дитини рідна матуся та вся родина, навколо безліч друзів. І найбільшим бажанням для дітей є святкування Дня народження.

Тож з великим нетерпінням чекали діти, які народилися весною, святкування Дня іменинника в колі своїх друзів.

В нашому садочку традиційним стало проведення свята Дня іменинника. В прекрасному світлому залі, дітей чекали цікаві ігри, забави, зустріч з чарівною Весною .

Вихователь Клименко І. С.та музичний керівник Мягкоход О. В. на святковому дійстві створили атмосферу захопленості, радості та активізували дітей до виконання пісень, танців, читання віршів. А щоб іменинники запам'ятали свято, кухарі дитячого садочка приготували смачний каравай, і діти водили хоровод, гасили святкові свічки та загадували бажання.

І бажання їх збулися, - вони отримали подарунки. Омріяний подарунок діти отримали від Весни і були дуже щасливі. А на закінчення дозвілля була представлена вистава за участі дітей старшої групи «Пан Коцький».

Спомини про святкування дня іменинника в дитячому садочку залишаться в пам’яті малят на все життя, адже це їх перший колектив, це найперші друзі, це казковий добрий світ дитинства.

Тож увесь колектив бажає усім дітям миру, добра та щастя, уваги та захищеності, любові та поваги, вірить у світле майбутнє маленьких українців.

/Files/images/31 05 2018 1.jpg/Files/images/31 05 2018 2.jpg/Files/images/31 05 2018 3.jpg/Files/images/31 05 2018 4.jpg/Files/images/31 05 2018 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 76