• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День працівників освіти. День дошкілля.

День працівників освіти. День дошкілля.

2018-10-05

/Files/images/27.10.18.jpg

День працівників освіти, День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, приємні слова на адресу тих, хто віддає свою любов та серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості. Це свято єднає дорослих і дітей, педагогів і батьків, усіх людей, причетних до дошкільного дитинства. Бути вихователем – високе покликання і глибока повага.

В ці прекрасні осінні дні в дошкільному закладі і діти і дорослі святкували цей день по особливому. Для батьків був організований день відкритих дверей, для малюків - веселі розваги під назвою „Садочок, де радіють діти”.На святі лунали дзвінкі голоси дошкільнят, які вітали та дякували всіх вихователів, працівників дошкільного закладу, рідну Україну за щасливе дитинство, за другу домівку – дитячий садок. Батьки теж висловили подяку всім працівникам, вони відмітили, що щасливе дитинство та подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу кожної дитини.

Вітаючи працівників з Днем дошкілля та професійним святом працівників освіти Днем вчителя, завідувач ДНЗ - Кудренко Галина Борисівна винесла подяку всім членам колективу за співпрацю, творчість та відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків, за любов до дітей, за відданість своїй професії.

Завітали до дошкільного закладу і представники Вишнівської міської ради. Заступник міського голови Майсурадзе Георгій Нугзарович і начальник відділу освіти, молоді та спорту Олексієнко Оксана Анатоліївна привітали працівників дошкільного закладу зі святом, вручили почесні грамоти та подякували всім неоціненний вклад кожного працівника в розвиток дошкільної освіти.

Отже, Всеукраїнський День дошкілля в дошкільному закладі став символом різнобарвного та чарівного, безтурботного та казкового дитинства.

/Files/images/05 10 18 1.jpg/Files/images/05 10 18 2.jpg/Files/images/05 10 18 3.jpg

/Files/images/05 10 2018.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 66