• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Колективний перегляд педагогічного процесу.

Колективний перегляд педагогічного процесу.

2018-12-04

/Files/images/заходи 2018 3.jpg

Однією з традиційних форм поширення перспективного педагогічного досвіду є показ педагогами певної форми роботи з дітьми - це відкритий методичний захід.

Під час відкритого перегляду заняття чи іншої форми роботи педагог демонструє колегам власний позитивний або інноваційний досвід щодо реалізації методичної ідеї чи застосування певного прийому або методу взаємодії з дітьми.

Важливим засобом, що сприяє обміну педагогічним досвідом та стимулює педагогів до вдосконалення власної професійної майстерності, є проведення ними відкритих заходів.

Цікавими та змістовними представлені інтегровані заняття в старшій групі «Незабудка» вихователем Котляревською В.В. з теми «Про здоров’я треба знати , про здоров’я треба дбати» та вихователем Клименко І.С. в молодшій групі «Волошка» з теми «Веселі мишенята».

Під час проведення колективних переглядів вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність і професіоналізм. Кожен педагог дитячого садка відвідав відкриті заходи, де не тільки подивився роботу своїх колег, а також взяв активну участь в обговоренні переглянутих заходів.

/Files/images/заходи 2018 1.jpg/Files/images/заходи 2018 2.jpg/Files/images/заходи 2018 3.jpg/Files/images/заходи 2018 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 119