• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічні зустрічі в групі «Ромашка».

Новорічні зустрічі в групі «Ромашка».

2021-12-23

/Files/images/23 01 21 2.jpg
Немає різниці, дитина ви, чи доросла людина, для всіх нас, Новий рік – це свято, на яке ми дуже чекаємо.
Новорічні свята - це завжди щось надзвичайно чарівне, казкове!
З дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, образ Діда Мороза і Снігурочки, найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога наших мрій, і ми усміхаємося один одному і трохи сумуємо... чомусь. Ми дивимося на те, що встигли, і знову мріємо! Мріємо із найпрекраснішими надіями і сподіваннями на краще!
До великої родини Мами Зайчихи в новорічне свято завітали і Снігурочка, і Сніговик, і Дід Мороз. В казковому приміщенні залу затишно відчували себе наймолодші вихованці, хоч це було найперше свято зустрічі з Дідом Морозом в садочку.
Створили для діток це свято вихователі - пані Валентина та Тетяна, Ірина Клименко, музичний керівник – пані Лариса та всі члени колективу, які атмосферу чарівності та казковості створюють в садочку.
Вітаємо всіх з Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо, щоб у Новому році збулося найзаповітніше бажання кожної людини! Вірте у це свято, вірте у чудо. Нехай в ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя! Мирного, гарного і веселого вам свята!!!

/Files/images/23 01 21 4.jpg/Files/images/23 01 21 3.jpg/Files/images/23 01 21 1.jpg/Files/images/23 01 21 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 96