Новий рік - загадкове свято!

2021-12-23

/Files/images/23 01 7 д.jpg
Новий рік - найбільш загадкове свято, оповите казкою і чудесами.
Дорослі і діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією для маленької дитини та її батьків.
Не стало виключенням святкування новорічних свят і в нашому закладі освіти «Ромашка».
Радісний святковий настрій створився у дітей. У цьому допоміг яскраво прикрашений зал, гарна ялинка, що виблискувала кульками та гірляндами, які мерехтіли різнокольоровими вогниками.
З перших хвилин свята діти поринули в чарівну загадкову новорічну подорож, яка була переповнена чудесами, піснями, танцями, загадками, сміхом та жартами. Новорічний святковий ранок «Новорічний банкомат» в середній групі «Дзвіночок» відбувся 23 грудня. Ведуча святкового дійства - вихователь Олена Демська, музичний керівник Лариса Богимська та казкові герої – Сорока-Білобока (вихователь Людмила Мігович), Лисиця Аліса (вихователь Ірина Клименко), Кіт Базіліо (вихователь Оксана Заєць), Сніговик (логопед Наталя Завгородня), які завітали на свято, створили для дітей казковий затишок та входження дітей в світ незабутніх вражень. Дуже весело та радісно було дітлахам, адже веселий настрій дітям та гостям дарували казкові герої.
Адміністрація та колектив дошкільного закладу вітає усіх з роком Тигра, наступаючими святами з побажанням злагоди і затишку у родинах, миру і спокою в країні, щасливого дитинства усім діткам.

/Files/images/23 01 1 д.jpg/Files/images/23 01 3 д.jpg/Files/images/23 01 6 д.jpg/Files/images/23 01 5 д.jpg/Files/images/23 01 7 д.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 150