Різдвяні свята в ЗДО «Ромашка»

2022-01-19

/Files/images/рі 3.jpeg
Одне з найкрасивіших зимових свят – Різдво Христове.
Традиції цього свята, яке наповнене справжньою людяністю та добротою, високими моральними ідеалами в наші дні відкривається та осмислюється знову. Різдвяні свята приходять до людей морозної ночі, у світлі зірок і гучному співі хору. Звуки дитячих голосів, наповнюють торжеством Всесвіт. На землі, запановує мир, а серця сповнюються доброю волею. Малюки співають колядки, щедрівки, розгортають Різдвяне святкове дійство. А у відповідь діти отримують вітання, подарунки та щирі посмішки.
Сьогодні діти старшої групи «Незабудка» та «Барвінок» разом з вихователями Ларисою Лєпшєєвою, Оксаною Козачук, Іриною Клименко завітали до Вишневої міської ради та Управління відділу освіти щоб привітати керівництво та колективи з Різдвяними святами. Різдвяна мелодія «Різдво Христове» лунала в коридорах, кабінетах міськради та Управлінні освіти. Святковий Вертеп, представлений дітьми, дуже радував всіх дорослих, присутніх на вітанні. Пісня «Добрий вечір тобі, пане господарю…», «Старий рік минає…» у виконанні дітей, дуже зачарував всіх присутніх своєю душевністю та патріотичним настроєм. Пісню «Україна колядує…» співали і дорослі, і діти.
Щедрувальники та колядники бажали всім миру, щастя, здоров’я, злагоди, добробуту.
У відповідь діти отримали слова вдячності, щирі посмішки та побажання бути зоровими, щасливими та зростати в рідній, милій серцю Україні. А ще діти отримали подарунки і були дуже задоволені та приємно вражені. Такі свята навчають дітей жити за українськими традиціями, виховують гостинність, щедрість, працелюбність.
Тож нехай ці свята - вісники оновлення мрій і сподівань, в своєму подовженні принесуть дітям радість життя, любові, щастя і зростання в рідній Україні.

/Files/images/рі 1.jpeg/Files/images/рі 2.jpeg/Files/images/рі 3.jpeg/Files/images/рі 4.jpeg/Files/images/рі 6.jpeg/Files/images/рі 9.jpeg/Files/images/рі 5.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 60