День знань

2023-09-01

/Files/images/01 09 2023 2.jpg
1 вересня традиційно вважається Днем знань. На календарі цей день не позначається червоним кольором, але це велике свято, свято, що стукає в кожні двері. Воно справжнє, всенародне, сповнене мудрості, доброти і людяності. День знань - особливе свято для всіх дітей та дорослих, бо ми родом з Дитинства.
Колектив закладу дошкільної освіти «Ромашка» доклав чимало зусиль, щоб це свято стало незабутнім для наших маленьких вихованців.
Директор ЗДО «Ромашка» Лариса Лєпшеєва привітала дошкільнят та працівників з початком нового навчального року, побажавши всім здоров’я, мирного сонячного неба та щасливого дитинства!
Ведуча святкового казкового дійства вихователь Оксана Козачук запросила всіх до чарівного міста дитячого закладу, де дітей зустрічали циркові артисти, які створили для дітей цікавий розважально-ігровий вернісаж дитячих заходів, що надав можливість дітям швидше адаптуватись, включитись в ігрові ситуації, підняти на вищий рівень колективно-позитивні взаємовідносини, розвинути свій творчий потенціал та задовольнити емоційно-творчу потребу в спільній діяльності.
Так мріється, щоб ця осінь та й цілий рік був для кожного малюка радісним, мирним, оздоровлюючим, пізнавальним та щасливим.

/Files/images/01 09 2023 1.jpg/Files/images/01 09 2023 3.jpg/Files/images/01 09 2023 4.jpg/Files/images/01 09 2023 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 35